Alegerea hotelului potrivit pentru concediu la mare

Că tot vine vara și perioada concediilor, fiecare dintre noi ne alegem locația unde urmează să petrecem sejurul în funcție de anumite criterii. Ne uităm câte stelele are locația, condiții de cazare…de asemenea ținem cont și de recenziile oamenilor care au mai fost în locul respectiv în trecut. Cu toate că recenziile nu sunt tot timpul reale este important să ținem cont și de părerile celorlalți…asta ca să nu avem neplăceri și să avem un concediu ratat.

O altă caracteristică importantă în alegerea hotelului este distanța față de plajă. Și aici mulți se păcăleasc deoarece platformele afișează distanță până la plajă însă în linie dreaptă. Deci dacă scrie că ai 300-400 de metri până la plajă în realitate este mult mai mult. Cele 5-10 minute pe care cred majoritatea că le vor parcurge pe jos până la plajă se pot transforma foarte ușor în 20-25 de minute…deci aici trebuie avută grijă mai ales dacă hotelul nu oferă transport.

Personal eu când aleg hotelul unde urmează să îmi petrec concediul, sunt atent la recenzii… dacă văd că sunt mulți nemulțumiți, ocolesc locația. De asemenea mă interesează să fie cât mai aproape de plajă…până la urmă cine își dorește să meargă pe jos distanțe lungi sau să meargă cu mașina la plajă. Dacă merg în altă țară, obligatoriu îmi iau pachetul all inclusive…nu ai nici o grijă cu all inclusive și nici nu riști să fi păcălit pe la restaurante. O altă opțiune importantă pentru mine este ca hotelul să dispună de parcare privată…nu mă interesează dacă este gratuită sau cu plată… important este să aibă așa ceva. Evident mă interesează să ofere și condiții decente când vine vorba de interior.

Prefer pe cât posibil când merg în concediu să comand camere cu vedere la mare… parcă mă simt altfel când stau pe balcon și privesc marea…simt că sunt la mare. Anul acesta voi merge la fel ca și anul trecut în Bulgaria la Nisipurile de Aur… hotelul l-am ales pe același Continental pentru că mi-a plăcut foarte mult…nu am avut nimic de reproșat…totul a fost impecabil, plus că este destul de aproape de plajă cam la 5 minute… Până la urmă unde ești tratat bine, mai mergi și pe viitor.

Voi pe ce criterii vă alegeți hotelul când mergeți în concediu? Unde vă petreceți anul acesta concediul ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x