Aftele bucale

Sunt convins că toți la un moment dat ne-am confruntat cu aftele bucale.Ce sunt acestea?

Sunt niște formațiuni de culoare albă înconjurate de o zona roșiatică .Sunt foarte dureroase și apar in cavitatea bucală,la baza gingiilor,pe limba sa lângă buze . Cert e că sunt oribile și crează un disconfort destul de supărător,mai ales daca sunt amplasate într-o zonă unde pot fi atinse .

Cauza pentru apariția lor nu este clară . La mine cel puțin apar când consum alimente in ulei sau când apare o rana provocată de mușcătura . Se mai întâmplă să îți muști suprafața obrajilor fără să îți dai seama .

Aftele bucale se vindecă cam într-o săptămână , în tot acest timp sunt foarte dureroase. Pentru a atenua durerea și pentru a grăbi vindecare există la farmacii unguente sau spray de exemplu Anaftin. De asemenea există remedii naturiste care se găsesc la fel în farmacii sau la magazinele naturiste.

Aftele in general trec de la sine și nu pun viața în pericol în schimb dacă acestea nu se vindecă o perioadă lungă de timp sau se înmulțesc, consultați un medic deoarece este posibil să suferiți de alte afecțiuni.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x