Aeroportul International din Brașov va fi sortit eșecului?

Știți că de curând s-a deschis aeroportul din Brașov, mai exact din Ghimbav. Sincer nu am fost la deschidere pentru că am văzut prin online că erau foarte mulți oameni prezenți care se călcau în picioare…nu știu mai pentru ce anume, probabil nici ei nu știau de ce s-au dus. Până la urmă nu se deschidea cine știe chestie nemaivăzută, dar așa e românul. Probabil cei care s-au călcat în picioare la deschidere nu au văzut un aeroport niciodată, altfel nu îmi explic. Eu aș fi mers doar pentru câteva poze pe care să le public aici…însă când am văzut că se lasă cu îmbulzeală am zis pas.

Pentru Brașov acest aeroport este foarte important, atât pentru turism cât și dezvoltarea orașului din punct de vedere industrial. Însă nu prea văd cum va funcționa dacă cei de la ROMATSA nu operează zboruri după ora 19. Cu acest program limitat din start acest aeroport va fi un eșec pentru că probabil companiile aeriene nu îi vor acorda prea mare importanță, iar asta va duce la zboruri puține…mai pe scurt la lipsă de activitate…și asta nu sună bine pentru un aeroport.

Oricum acest aeroport nu a fost dorit de la bun început de către oficialii de la București însă nu prea au avut cum să se opună construirii…au încercat să pună piedici însă nu prea le-a ieșit. Într-un final au reușit să facă în așa fel încât să nu aibă succesul la care ne asteptam cu toții. În România sunt interese prea mari, corupție peste corupție…s.a.m.d

Voi ce credeți legat de Aeroportul din Brașov va fi un eșec, sau se va ridica din mocirlă în câțiva ani? Momentan nu văd o evoluție spre bine a lucrurilor.

Cred că singura variantă ar fi că acest aeroport să aibă propriul său turn de control, deși tot de ăștia de la ROMATSA va fi operat… oricum ar fi tot nu e bine.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x