Administrarea drumurilor de toată jena

Toți plătim taxe,peste taxe însă când vine vorba de întreținerea drumurilor, cei responsabili se fac că uită. Sau dacă încep lucrările se întind cu ele câteva săptămâni,luni…lucrări care se pot face in 1-2 zile.

Firmele care execută lucrări, nu au nici ce mai mica responsabilitate sau respect pentru șoferi. Chiar în Brașov aproape de locul de muncă au săpat un șanț care traversează strada l-au acoperit și așa a rămas. În fiecare zi vin muncitori și nu se vede nimic în urma lor,de fapt se vede că tasează pământul iar șanțul se tot adâncește pe zi ce trece din cauza mașinilor.

Până ieri nu era așa rău, însă acum oamenii își rup la propriu mașinile, plus că zona oricum aglomerată, acum este și mai aglomerată. Totuși nu ii trage nimeni la răspundere pe acești indivizi care lasă lucrările neterminate? Cine îi despăgubește pe oamenii care își avariază mașinile?…probabil că nimeni sau daca ii despăgubește trec ani de zile.

O alta chestie care mă amuză este legată tot de aceste firme care vin să astupe gropile. Astupă o groapă, iar dacă este la câțiva metri o lasă așa…chiar nu înțeleg logica…ca să nu mai vorbim de firmele care asfaltează când plouă sau când ninge.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x