Acum poți purta conversații vocale cu ChatGPT gratuit

De câteva zile, mai exact din 21 noiembrie este disponibilă o nouă funcție în aplicație ChatGPT gratuită. Acum utilizatorii pot interacționa cu inteligența artificială vocal.

Am testat și eu noua opțiune oferită gratuit, este chiar interesant cât de fluent vorbește și cât de bine înțelege ceea ce vorbești. Se pot purta conversații foarte realiste, mie îmi dă impresia că vorbesc cu o persoană reală.

Totuși cei de la OpenAI ne mai pregătesc o surpriză, vor lansa GPT’s, o versiune a inteligenței artificiale mai simplificată care va putea fi ușor programată și modificată pentru diferite proiecte…astfel încât să fie capabilă să îndeplinească anumite sarcini. Va putea fi personalizată după bunul plac și asta sună destul de bine.

Mie îmi place cum evoluează inteligenta artificială, se pot face lucruri foarte interesante cu ea, oferă informații utile, oferă sfaturi, generează imagini…totuși sunt anumite aspecte îngrijorătoare referitor la evoluția acestui proiect… curând oamenii vor fi înlocuiți de inteligenta artificială în tot mai multe domenii.

Ce părere aveți despre acest proiect? Utilizați ChatGPT?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x