Abonamentele Digi la jumătate de preț sunt oferte mincinoase?

Prin aprilie v-am mai povestit că am portat 2 numere de telefon din Vodafone în Digi. Pe vremea aia aveau și o promoție, dacă aduceai al doilea număr aveai 6 luni abonamentele la jumătate de preț. Adică dacă pentru 2 abonamente în mod normal plăteasc 40 de lei , ar fi trebuit timp de 6 luni să plăteasc 20 de lei…conform ofertei contractuale.

Însă nu s-a întâmplat asta până acum, am sunat la ei și au început cu povești nemuritoare. Cică reducerea se aplică după câteva luni de la încheierea contractului mai exact după 3 luni. Chiar și așa ar fi trebuit să se aplice în iulie, august și septembrie și după anul următor încă 3 luni.

Deci din punctul meu de vedere este o prosteală pe față, o reclamă mincinoasă, în realitate nu este nici o reducerea la jumătate de preț, pur și simplu îi duc pe oameni cu zăhărelul. Probabil mizează pe faptul că din 100 de persoane sesizează una singură, sau se gândesc că oamenii nu își pierd timpul să îi contacteze pentru așa ceva. Dacă ar fi fost corecți sau oferta pe bune, ar fi aplicat reducerea în primele 6 luni de la semnarea contractului.

Sunt curios dacă sunt persoane care și-au făcut abonamente la ei și au beneficiat de reducerile promise…poate o fi un caz izolat la mine…nu au setat corect în sistem.

Update!!!

După publicarea acestui articol am fost contactat de către Andrei Bucur și am clarificat această situație. Se pare că la mijloc a fost o neînțelegere și de fapt ofertele sunt 100% reale.

În cazul meu, oferta de plată la jumătate a abonamentelor va intra în lunile 7,8,9 de la semnarea contractului…nu se face referire la lunile calendaristice. Aici am fost oarecum dus în eroare deoarece prima dată la semnarea contractului mi s-a spus că reducerea se va aplica în primele 6 luni. După o perioadă de timp am revenit telefonic și mi s-a spus că reducerea va fi aplicată în lunile iulie, august și septembrie. Probabil a fost o confuzie între lunile calendaristice și cele contractuale.

Mulțumesc Andrei pentru clarificarea situației.

Totuși dacă aveți probleme legate de aplicarea reducerilor din contract nu ezitați să insistați până la clarificarea situației deoarece se mai întâmplă să existe anumite erori…de asemenea citiți cu atenție contractele.

Chiar dacă în acest caz situația a fost clarificată, voi lăsa acest articol, probabil vor fi și alte persoane în situații asemănătoare.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x