Abonamente lunare pentru Facebook și Instagram

Cei de la Meta au anunțat că din luna noiembrie a acestui an vor introduce abonamente cu valori de 9,99 și 12,99 euro pentru cei care utilizează Facebook și Instagram pe teritoriul Uniunii Europene.

Cei care plătesc aceste abonamente lunare nu vor mai avea datele folosite fără consimțământ pentru a li se prezenta publicitate. Pe de altă parte utilizatorii care nu plătesc vor avea datele folosite în continuare pentru afișarea reclamelor în sistemul Meta ca și până acum.

Cică această măsură a venit în urma reacțiilor dure primite de compania Meta din partea autorităților cu privire la utilizarea și colectarea datelor fără consimțământ pentru afișarea reclamelor personalizate. Nu au specificat o dată anume însă aceste măsuri vor fi aplicate doar în Uniunea Europeană și Elevația.

Sincer nu știu cine o sa plătească în România un astfel de abonament. Totuși sumele cuprinse între 9,99 și 12,99 euro nu sunt niște sume mici și trebuie achitate lunar…și pentru ce ? Pentru a nu mai vedea reclame?

Acum să vă spun ce înseamnă și aceste abonamente de 9,99 și 12,99 euro. Practic cei care vor accesa platformele de pe web vor achita 9,99 euro, iar utilizatorii care vor accesa platformele de pe iOS sau Android vor achita 12,99 euro lunar.

Întrebarea este ce fac cei care accesează platformele și de pe web și de pe telefoane sau tablete?… plătesc 23 de euro lunar ?…hai să fim serioși.

În concluzie cine nu vrea să vadă reclame pe Facebook și Instagram plătește la fel ca și pe YouTube. Eu unul nu o să plătesc niciodată ca să nu văd reclame pe Facebook sau pe alte rețele de socializare…pe YouTube se mai justifică abonamentul Premium, pentru că sunt chiar enervante reclamele când urmărești un material video.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x