A înnebunit lumea

Eram ieri la Goat Rally, aglomerație toată lumea se uita la mașini, poze chestii și dintr-o dată toată marea de oameni o ia la fugă într-o direcție. Și stăteam și mă uitam cu uimire mai, mai să o iau și eu la fugă cu ei , în gândul meu am zis că ori a luat foc ceva, ori se împart sarmale că na unde se mai înghesuie lumea ca la urs ?

Toată marea de oameni se mutase puțin mai încolo, practic au uitat toți de mașini și cine credeți că era ?… Ernest fraților, ăla cu trădați în dragoste, sigur știți emisiunea… băi fraților a apărut așa de nicăieri, nu știu dacă avea vreo legătură cu Goat Rally, sau doar filma pentru vreo emisiune.

Cine e Ernest ăsta fraților de se înghesuie lumea să îl vadă?…și nu e un caz singular, văd tot mai multe așa zis vedete pentru care se calcă lumea în picioare pe la concerte sau pe unde își fac apariția în public…păcat că nu am filmat, nu am fost pe fază, că na omul a apărut așa misterios de nicăieri de nici nu am avut timp să îmi dau seama ce se întâmplă.

Totuși eu mă tot întreb, le dă careva de mâncare de se înghesuie să facă poze cu astfel de personaje, măcar de era vreo vedetă internațională dar nici așa nu s-ar fi explicat. Voi ce explicați aveți?…a înnebunit lumea sau mi se pare mie ?

Trebuie sa precizez că acest comportament absolut penibil există și la meciurile de fotbal, unde suporterii se bat ca chiorii și nu înțeleg pentru ce…înțeleg că fiecare avem pasiuni hobby-uri dar parcă unii se duc mult spre extrem.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x