A început serialul Groapa la ProTV

Nu știam de acest serial difuzat de ProTV, însă ieri am nimerit din greșeală pe acest post și tot ieri a fost difuzat și primul episod al serialului Groapa…culmea a fost că am nimerit chiar la ora 20:00 când a început.

Deși nu intenționam să îl urmăresc, acțiunea și sunspansul m-au ținut în fața televizorului până la finalul episodului. Serialul prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei. În serial sunt prezente relațiile de familie, problemele, trădarea dar și poveștile de dragoste…toate aceste stârnesc interesul publicului.

Serialul Groapa este la fel de interesant ca și serialul Clanul. Prezintă aceleași imagini realiste și în același timp dure din viața mafioților. Acțiunea și sunspansul cum spuneam și mai sus m-au făcut să vizionez episodul până la sfârșit. De asemenea și actorii sunt profesioniști și asta se vede încă de la primele scene.

Mie unul, mi-a plăcut primul episod și cu siguranță voi urmări acest serial. Sunt convins că și acesta va avea mai multe sezoane, însă nu văd o problemă atât timp cât nu o să devină plictisitor ca multe alte seriale. La un moment dat serialul Vlad devenise foarte plictisitor, chiar îmi pierdusem total interesul pentru el. Sper ca serialul Groapa sau Clanul sa nu meargă în direcția asta… adică să aibă prea multe sezoane și totul să devină plictisitor pentru public.

Cred că serialul Groapa va avea succes foarte mare la public, deoarece este realizat foarte bine, are acel ceva care te ține în fața ecranului până la final ai te face sa îți dorești să vezi ce se întâmplă în următorul episod p…de asemenea am citit că a fost lider de audiență. Puteți viziona serialul Groapa în fiecare sâmbătă de la ora 20:00 pe ProTV sau în avans pe VOYO.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x