A început războiul Rusia-Ucraina

Practic a început al 3 lea război mondial,Rusia a început invazia asupra Ucrainei și răul abia a început. Și consider că și Uniunea Europeană a alimentat acest război care poate ar fi putut fi evitat pe cale diplomatică.

Rusia este de departe foarte puternică își apără securitatea cu orice preț, acum nu știu ce să zic despre acest război am impresia că este mediatizat la fel că și pandemia.

Adică dacă se vroia cu adevărat un război nu se mediatiza în toate modurile posibile…mai degrabă pare un teatru ieftin. Acum stau și mă întreb ce se va întâmpla după ce Rusia va invada Ucraina cine va fi următorul pe lista ?

Întrebări la care vom avea un răspuns cat de curând mai ales că România se bagă într-un război care nu e al ei la fel ca și majoritatea celorlalte țări din Uniunea Europeană. Voi ce părere aveți despre ceea ce se întâmplă acum legat de acest război?

Eu totuși cred că ne va paște o criză destul de complexă de pe urma acestui război mai ales prețurile vor exploda mai ales la gaze naturale și la multe altele…oricum pentru România era mai bine daca ar fi fost parte din Rusia din toate punctele de vedere, Uniunea Europeană nu ne-a băgat decât în datorii.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x